Bethesda zeer enthousiast om Switch-partner te zijn

Op Twitter heeft Bethesda lovend gesproken over hun ondersteuning voor de Nintendo Switch.

Bethesda is een van de vele ontwikkelaars welke de aankomende Nintendo Switch gaan ondersteunen. Sterker nog, The Elder Scrolls V: Skyrim, had een zeer aanwezige plek in de vandaag getoonde Switch-trailer. Bethesda heeft nu een officiële reactie over het werken met de Switch gegeven via Twitter. Hierin staat dat ze erg “blij” zijn om een publishing partner te zijn voor de aankomende console van Nintendo. Op Twitter:

14 gedachten over “Bethesda zeer enthousiast om Switch-partner te zijn

 • 20/10/2016 om 20:43
  Permalink

  Ontwikkelaars waren ook zeer enthousiast over de WiiU, totdat het een flop bleek. Dit soort uitlatingen zeggen dus niet zoveel. Ik ben mild enthousiast, maar voordat ik gehyped raak wil ik echt nog wel meer te zien krijgen en te weten komen.

  • 20/10/2016 om 22:56
   Permalink

   Als je zin hebt om ruim 100 uur in een game te steken dan raad ik hem zeker aan.
   Het is een erg tof spel, maar helaas wat te groot wat mij betreft.

   • 20/10/2016 om 23:24
    Permalink

    @m1997
    erg bedankt voor de tip ik denk er echt over na om hem te kopen voor de switch
    ik ben dol op middel eeuwen achtige spellen zonder dat het een schiet spel is en ben erg dol om meer als 100 uur in een spel te stoppen hoe groter hoe beter

    maar wat is de reden dat hij 18+ is ik heb nog nooit iets gespeeld dat meer als 12+ is maar word al bijna 20 (maandag)

    • 20/10/2016 om 23:43
     Permalink

     Hij is best wel bloederig en duivels, voor zover ik me kan herinneren. Ook zitten er wat seksueel getinte thema’s in (met name in de mods).

    • 20/10/2016 om 23:45
     Permalink

     sorry voor grof taal type fout zie pas later
     mijn typen is niet meer zoals het geweest is en was een beetje erg moe na heel de dag in spanning tot half 7 wachten en door mijn ADHD druk te zijn door de spanning van het afwachting wat de NX zou zijn voor een spelcomputer zou zijn

     @admin zou je voor mij als dat kan mijn grof taal gebruik die een type fout was weg kunnen halen en vervangen door het juiste woord: hoe ,zonder de r er achter aan (e en r zitten naast elkaar zo is type fout gebeurd)

 • 22/10/2016 om 09:47
  Permalink

  @basssieboy, hmm… met de ’18+’ valt het reuze mee betreft Skyrim. Bijna geen bloed, niet al te barbaars, gewoon leuk. 🙂

  Kan niet wachten om ook Fallout op de NS te zien!

  • 22/10/2016 om 14:55
   Permalink

   @jelle619
   heb gekeken het valt erg mee heel erg zelfs naar mijn mening en ziet er verder wel gaaf uit kan niet wachten om skyrim te spellen op de switch

   en ik zou inderdaad veel plezier hebben in skyrim op de switch erg bedankt

Geef een reactie