Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden Harvest Moon: Skytree Village

Natsume is druk bezig met de ontwikkeling van Harvest Moon: Skytree Village. De game komt in november al naar Amerika, en hoewel wij nog tot de lente zullen moeten wachten kun je hier alvast wat gameplay beelden bekijken.

Natsume is druk bezig met de ontwikkeling van Harvest Moon: Skytree Village. De game komt in november al naar Amerika, en hoewel wij nog tot de lente zullen moeten wachten kun je hier alvast wat gameplay beelden bekijken. 

De Harvest Moon serie draait om het boeren leven.  In het nieuwste deel is het jouw taak om de grond rondom Skytree Village weer vruchtbaar te maken. Dat is namelijk niet meer het geval en aan jou de taak te zorgen dat dit wel weer gebeurt waardoor er weer mensen in het dorp gaan wonen.
In de video die je hieronder kunt bekijken laat de ontwikkelaar de basis elementen van de game zien. Zo loopt het personage door Skytree village, verzorgt haar boerderij en praat ze met verschillende inwoners. Ook worden er enkele nieuwe functies getoond, zoals de “multiharvest feature” waarmee meerdere kroppen tegelijkertijd kunnen worden geoogst, en het quest systeem.

De game zal in de lente van 2017 naar Europa komen. De game is dan al even uit in Amerika, daar staat hij gepland voor 8 november.