Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Darksiders: Warmastered Edition uitgesteld

De remastered versie van Darksiders zou eigenlijk later deze maand moeten verschijnen, maar is op het laatste moment uitgesteld.

De remastered versie van Darksiders zou eigenlijk later deze maand moeten verschijnen, maar is op het laatste moment uitgesteld.

De game stond oorspronkelijk voor 25 oktober, maar na geruchten van uitstel heeft THQ Nordic officieel bevestigd de game uit te stellen. De digitale versie zal nu een kleine maand later, namelijk op 22 november uitkomen Een fysieke versie staat nog steeds op de planning maar, een datum daarvoor is nog niet bekend.

De remastered versie van Darksiders, werd drie maanden geleden na een lek plotseling aangekondigd door THQ Nordic (toen nog Nordic Games). Hoewel er geen extra gameplay wordt toegevoegd aan deze versie zal die er grafisch een stuk op voorruit gaan. Hij zal namelijk op 1080p draaien op consoles en op de PC zelfs in 4K daarnaast zullen een betere rendering afstand en betere textures voor een betere ervaring de game zorgen. Het spel zal rond de €20,- gaan kosten.