Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Attack on Titan: Escape from Certain Death aangekondigd

Het nieuwe Attack on Titan spel is aangekondigd in de laatste editie van Famitsu. Het spel zal verschijnen op de 3ds en volgt een origineel verhaal.

Het spel wordt gemaakt door Ruby Party, team wat onder Koei Tecmo werkt, in samenwerking met de visuele afdeling van de anime serie. Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de vrouwelijke Titan. De protagonist van het spel is een nieuw karakter, waarvan je zelf het geslacht kan kiezen. Deze keuze heeft invloed op je gezelschap verder in het spel. Mikasa zal je metgezel zijn als je voor een mannelijk karakter kiest. Als vrouwelijk karakter is Levi je partner.

Enkele scans van het tijdschrift zijn hier onder te bekijken:

 

 

 

 

 

 

Wanneer dit spel uitkomt en of deze ook in Europa een release zal krijgen, is helaas nog niet bekend.