Reminder: Pokémon Sun en Moon demo vanaf vandaag in de Nintendo eShop verkrijgbaar

Vergeet jij niet de Pokémon Sun en Moon demo te proberen?

Vandaag is het zover: via een speciale demo van Pokémon Sun en Moon wordt het mogelijk om de nieuwe Alolan regio te verkennen. In deze regio maken we uiteindelijk kennis met nieuwe personages, nieuwe Pokémon en een geheel nieuw avontuur in een nieuwe omgeving. Wat we allemaal aan zullen aantreffen in de demo is nog onbekend. Wel is bekend dat je op pad zult gaan met een speciale Ash Greninja die je later over kunt zetten naar jou exemplaar van Pokémon Sun of Pokémon Moon.

De demo is op het moment al live in Australië en Japan. Later op de dag zal de demo ook in Europa verschijnen.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

3 gedachten over “Reminder: Pokémon Sun en Moon demo vanaf vandaag in de Nintendo eShop verkrijgbaar

Geef een reactie