Nieuwe Alolan-vorm van Pokémon Dugtrio

Ook de Pokémon Dugtrio krijgt een Alolan-versie in Pokémon Sun en Moon.

Vandaag verschijnt de demo van Pokémon Sun en Pokémon Moon in de Nintendo eShop. In deze demo maak je kennis met verschillende nieuwe Pokémon uit de eerdere trailers van de nieuwe games. Er is echter ook een nieuwe vorm ontdekt. Zo kom je in de trailer in aanraking met de nooit eerder getoonde Alolan Dugtrio. De Alolan Dugtrio heeft nog het meest weg van een Dugtrio met op ieder hoofd een pruik. Hieronder vind je een afbeelding van deze nieuwe vorm. alolan-dugtrio

Wat denk jij van de Alolan Dugtrio?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

4 gedachten over “Nieuwe Alolan-vorm van Pokémon Dugtrio

Geef een reactie