Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uitslag: heb jij SteamWorld Heist Wii U gewonnen?

We hebben leuke inzendingen gehad tijdens de SteamWorld Heist-prijsvraag. Daarentegen kan natuurlijk niet iedereen winnen! Uit de inzendingen die zijn verzonden hebben wij twee interessante inzendingen uitgekozen die wij graag met jullie willen delen.

Komt snel onder de grond vandaan om te zien of je SteamWorld Heist hebt gewonnen!

We hebben leuke inzendingen gehad tijdens de SteamWorld Heist-prijsvraag. Daarentegen kan natuurlijk niet iedereen winnen! Uit de inzendingen die zijn verzonden hebben wij twee interessante inzendingen uitgekozen die wij graag met jullie willen delen. Ben jij één van die gelukkige personen die met een downloadcode van SteamWorld Heist naar huis gaat? Oké, we zullen je niet langer in spanning laten wachten…

SteamWorld-Heist-screenshot-03-1030x579

Winnaar 1
Chris Hijeboer: “Na me helemaal genesteld te hebben in SteamWorld Dig, had ik geen enkele reden om bovengronds te komen, tot deze parel van een vervolg zich ontaarde.

Winnaar 2
Sandra Boolman: “Wij hebben nog maar sinds kort de WiiU  met Mario Kart. Dag en nacht zijn we hier aan het racen. Eten,slapen..alles schiet er bij in. Een ander spel voor op onze WiiU kan ons misschien nog redden. Als het maar niet net zo verslavend is dat Steamworld Heist.

Bedankt voor je deelname!
Daily Nintendo wil iedereen bedanken die mee heeft gedaan met de prijsvraag en iedereen uitnodigen Daily Nintendo in de gaten te houden. De komende tijd kun je weer een heleboel content verwachten en wie weet, misschien hebben we snel weer nog een prijsvraag voor jullie in het verschiet!

De winnaars ontvangen de downloadcode zo snel mogelijk!