Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht.

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

paper mario

Randy
Gespeeld: Dragon Quest VII, Paper Mario: Sticker Star
Gekocht: geen

Deze week ben ik verder gegaan met de 3DS-titel Dragon Quest VII welke ik enkele weken terug heb beoordeeld. Het spel kent zoveel content en blijft leuk om te spelen. Geheel onverwachts vermaak ik me ook nog steeds met Paper Mario: Sticker Star. Ik speel wekelijks vrij korte sessies en zodoende nog steeds lekker bezig met de game! De review van Dragon Quest lees je overigens hier.

Roël
Gespeeld: FIFA 17, Mario Kart 7
Gekocht: geen

Deze week heb ik flink wat uren besteed aan FIFA 17. Het nieuwste deel in de FIFA-serie is weliswaar niet op een Nintendo-platform te krijgen, het blijft een van mijn favoriete titels. Ook Mario Kart 7 heb ik gespeeld.