[POLL] Welke starter uit Pokémon Sun & Moon heeft jouw voorkeur?

Vijf maanden geleden vroegen we jou welke starter-Pokémon uit Sun & Moon de voorkeur krijgt. Rowlet kwam destijds als winnaar naar voren, maar is dit nog steeds het geval? 

rgog9jteki3rtjllupx2Over een goede maand worden de nieuwste titels uit de Pokémon-serie uitgebracht. Net als de legendarische Pokémon zijn Rowlet, Popplio en Litten als starter-Pokémon al vroegtijdig bekend gemaakt, maar het heeft lang geduurd voordat we kennis konden maken met de evoluties van de starter-Pokémon. Heeft dit jouw keuze beïnvloed? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen in de onderstaande opiniepeiling en door een reactie achter te laten in de berichtensectie.

 

 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “[POLL] Welke starter uit Pokémon Sun & Moon heeft jouw voorkeur?

Geef een reactie