Radio item: “Nintendo op Firstlook was teleurstellend. Ze hadden eigenlijk niks”

Nintendo fans waren het unaniem eens: vorig jaar was Nintendo veel beter vertegenwoordigd.

Erg gevuld is de agenda van Nintendo dit jaar niet. De Wii U komt wat aan zijn einde en er is nog ergens een rare console, de NX, waar we eigenlijk nog vrij weinig over weten. Paper Mario: Color Splash was mogelijk zelfs de laatste exclusieve first party Wii U-titel. Dat Nintendo in een wat droge periode zit, was dit jaar goed zichtbaar op Firstlook. Zo kon je dit jaar alleen een een Volcanion-code ophalen, op de foto, een Pokémon Go-speurtocht doen en oude spellen waaronder Mario Kart 8 spelen. Daily Nintendo was aanwezig op Firstlook en nam interviews af met de bezoekers, die over het algemeen teleurgesteld waren over Nintendo.

Wat was jou indruk van de Nintendo Booth op Firstlook Festival?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

5 gedachten over “Radio item: “Nintendo op Firstlook was teleurstellend. Ze hadden eigenlijk niks”

Geef een reactie