Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Radio item: “Nintendo op Firstlook was teleurstellend. Ze hadden eigenlijk niks”

Erg gevuld is de agenda van Nintendo dit jaar niet. De Wii U komt wat aan zijn einde en er is nog ergens een rare console, de NX, waar we eigenlijk nog vrij weinig over weten. Paper Mario: Color Splash was mogelijk zelfs de laatste first party Wii U-titel. Dat Nintendo in een wat droge periode zit, was goed zichtbaar op Firstlook.

Nintendo fans waren het unaniem eens: vorig jaar was Nintendo veel beter vertegenwoordigd.

Erg gevuld is de agenda van Nintendo dit jaar niet. De Wii U komt wat aan zijn einde en er is nog ergens een rare console, de NX, waar we eigenlijk nog vrij weinig over weten. Paper Mario: Color Splash was mogelijk zelfs de laatste exclusieve first party Wii U-titel. Dat Nintendo in een wat droge periode zit, was dit jaar goed zichtbaar op Firstlook. Zo kon je dit jaar alleen een een Volcanion-code ophalen, op de foto, een Pokémon Go-speurtocht doen en oude spellen waaronder Mario Kart 8 spelen. Daily Nintendo was aanwezig op Firstlook en nam interviews af met de bezoekers, die over het algemeen teleurgesteld waren over Nintendo.

Wat was jou indruk van de Nintendo Booth op Firstlook Festival?