Prijsvraag: win SteamWorld Heist voor Wii U

Win een exemplaar van SteamWorld Heist voor de Nintendo Wii U!

Een tijd geleden konden wij mensen gelukkig maken met downloadcodes van SteamWorld Heist voor de nintendo 3DS. Nu is SteamWorld Heist echter ook uit op Wii U en zijn wij weer in de positie om twee mensen kennis te laten maken met deze game. Wil jij de game hebben, maar heb jij niet voldoende eShop-tegoed? Dan is dit je kans op kennis te maken met deze game van Image & Form!

SteamWorld-Heist-screenshot-01-1030x579Om één van de twee downloadcodes te winnen, hoef je alleen maar per e-mail een reactie achter te laten waarin je beschrijft waarom jij deze downloadcode zou moeten winnen. Wij verloten de prijzen onder de personen die naar onze mening de leukste, creatiefste en/of grappigste inzending insturen. Je kunt meedoen tot en met 16 oktober.  Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nl

SteamWorld Heist is het vervolg op de eerder uitgebrachte eShop-titel SteamWorld Dig. Deze game werd door fans en resencenten heel goed ontvangen. SteamWorld Dig kreeg van Jordy zelfs een 9,0 op de Nintendo Wii U en eerder van oud-redactielid Karim een 8.0 op de Nintendo 3DS.  De review van SteamWorld Heist voor de 3DS, vind je hier terug. Vincent gaf de game een 8,5. Binnenkort verschijnt ook een review van de Wii U-versie.

De downloadcodes zijn aan ons beschikbaar gesteld door Image & Form, de uitgever en ontwikkelaar van SteamWorld Heist. Image & Form als ontwikkelaar vind je onder andere terug op Twitter.

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nl. Vermeld ook je eigen e-mail adres. Per persoon per prijs mag er één keer worden meegedaan. Winnaars krijgen na de uitslag zo snel mogelijk hun prijs opgestuurd.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

2 gedachten over “Prijsvraag: win SteamWorld Heist voor Wii U

Geef een reactie