Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Darksiders: Warmastered Edition zal mogelijk worden uitgesteld

De game Darksiders kwam uit in 2010 en kwam uit voor de Xbox 360 en de PS3. THQ Nordic komt met een remake van deze game voor de Wii U, Xbox One en de PS4.

De game Darksiders kwam uit in 2010 en kwam uit voor de Xbox 360 en de PS3. THQ Nordic komt met een remake van deze game voor de Wii U, Xbox One en de PS4.

In Juli kondigde Nordic Games (nu THQ Nordic) de Warmastered Editon aan. De game zal voorzien zijn van vele grafische verbeteringen en een met 1080p een verhoogde resolutie. Hierdoor hoopt de uitgever dat gamers de klassieker opnieuw, of eindelijk willen spelen. Aanvankelijk zou game deze maand moeten verschijnen maar het lijkt erop dat Darksiders: Warmastered Edition zal worden uitgesteld. Vele retailers melden een nieuwe (latere) releasedatum.

Hoewel er officieel nog niets bekend is lijkt het er op dat de game nu zal verschijnen op 22 november op onder andere de Nintendo Wii U. Het tweede deel van Darksiders is overigens al sinds de lancering van de Wii U beschikbaar. Voor wie het eerste deel nooit heeft gespeeld is dit dé kans om dit alsnog te doen.

Ben jij van plan om Darksiders: Warmastered Edition te gaan kopen?