Darksiders: Warmastered Edition zal mogelijk worden uitgesteld

De game Darksiders kwam uit in 2010 en kwam uit voor de Xbox 360 en de PS3. THQ Nordic komt met een remake van deze game voor de Wii U, Xbox One en de PS4.

In Juli kondigde Nordic Games (nu THQ Nordic) de Warmastered Editon aan. De game zal voorzien zijn van vele grafische verbeteringen en een met 1080p een verhoogde resolutie. Hierdoor hoopt de uitgever dat gamers de klassieker opnieuw, of eindelijk willen spelen. Aanvankelijk zou game deze maand moeten verschijnen maar het lijkt erop dat Darksiders: Warmastered Edition zal worden uitgesteld. Vele retailers melden een nieuwe (latere) releasedatum.

Hoewel er officieel nog niets bekend is lijkt het er op dat de game nu zal verschijnen op 22 november op onder andere de Nintendo Wii U. Het tweede deel van Darksiders is overigens al sinds de lancering van de Wii U beschikbaar. Voor wie het eerste deel nooit heeft gespeeld is dit dé kans om dit alsnog te doen.

Ben jij van plan om Darksiders: Warmastered Edition te gaan kopen?

 

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “Darksiders: Warmastered Edition zal mogelijk worden uitgesteld

  • 11/10/2016 om 23:21
    Permalink

    vind het jammer voor de mensen die het spel graag willen
    ik weet hoe vervelend het is als iets uitgesteld word
    want ik wou ooit Mighty No. 9 kopen voor de 3ds en toen werd hij zo vaak uitgesteld dat ik mijn pre-order heb gecanceld en maar goed ook want de peperoni explosie spel bleek niet zo goed te zijn maar heb geen idee of dat voor de 3ds Retail versie ook geld want die is nog steeds uitgesteld

Geef een reactie