Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: 9 codes zeldzame Pokémon Volcanion

Van bezoekers voor bezoekers: Wij geven 9 maal Vulcanion weg dankzij een aantal Firstlook bezoekers die hun Pokémon code hiervoor beschikbaar wilde stellen!

Wij geven 9 maal Vulcanion weg dankzij een aantal Firstlook bezoekers die hun Pokémon code hiervoor beschikbaar wilde stellen!

De SteamWorld Heist-prijsvraag is nog niet afgelopen, of er staat alweer een nieuwe prijsvraag online. Deze keer geven wij 9 codes weg waarmee je de zeer zeldzame Pokémon Volcanion kan toevoegen aan jou spel van Pokémon X, Y, Omega Ruby en/of Alpha Sapphire. Codes worden weggeven aan actieve leden van de DN-Community. Zo maak je kans via onze (nieuws)artikelen, via het forum én via social media. Door actief te zijn op al onze kanalen maak je trouwens drie maal zoveel kans op een code!

De codes zijn beschikbaar gesteld door een aantal Firstlook bezoekers die hun code zelf niet gebruikten. Daily Nintendo waardeert dit uiteraard enorm.

 

Volcanion Daily Nintendo3 codes bij (nieuws)artikelen
Je doet mee na een reactie onder deze post. Na bevestiging van je deelname wordt je mee geloot wanneer je actief deelneemt met reacties onder onze (nieuws)artikelen. Des te actiever je bent des te meer kans je maakt om te winnen.
3 codes via het forum
Je doet mee na een reactie onder deze post. Na bevestiging van je deelname wordt je mee geloot wanneer je actief deelneemt binnen onze forum-community. Des te actiever je bent des te groter je winkans is.
3 codes worden via Sociaal media
Je doet mee nadat je op Facebook onder de post aangeeft mee te doen en de post leuk vindt. Na bevestiging van je deelname wordt je mee geloot wanneer je actief deelneemt door te reageren op onze diverse Facebook-berichten.

De winnaars van deze actie worden 12 oktober eind van de dag bekendgemaakt. Meedoen kan tot 15:00 uur die dag.

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.