Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het weten door een reactie achter te laten in de berichtensectie!

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

pm

Vincent
Gespeeld: Fast Racing Neo, Paper Mario: Color Splash en Mario Party: Star Rush
Gekocht: Paper Mario: Color Splash

Vanaf afgelopen vrijdag kan je de nieuwste titels uit de Paper Mario- en Mario Part-serie kopen. Ik heb het geluk dat ik Mario Part: Star Rush mag reviewen en dat ik Paper Mario: Color Splash heb gekocht. In beide titels heb ik al aardig wat uurtjes zitten en kan dan ook zeggen dat ze allebei zeer tof zijn. Zo gaat Mario Party: Star Rush terug naar de roots van de serie en borduurt Paper Mario verder op datgene wat hij in Sticker Star achterliet, maar met meer RPG-elementen. Hoe dan ook, van beide titels zal je binnenkort een review lezen op Daily Nintendo!

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!