Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“DN.FM terug op frequentie Pokémon” DN.FM #1

We zijn weer terug met een gloednieuwe podcast boordevol Pokémon, NX en onze kijk op de afgelopen ontwikkelingen in gameland. Tijdens onze zomerstop heeft Nintendo niet stil gezeten en er valt genoeg te vertellen in de eerste aflevering van het vierde seizoen.

We zijn weer terug met een gloednieuwe podcast boordevol Pokémon, NX en onze kijk op de afgelopen ontwikkelingen in gameland. Tijdens onze zomerstop heeft Nintendo niet stil gezeten en er valt genoeg te vertellen in de eerste aflevering van het vierde seizoen.

DN.FM is een wekelijkse podcastserie waar we de belangrijkste nieuwtjes van Daily Nintendo bespreken. Tijdens de afgelopen seizoenen zijn er extra onderdelen bijgevoegd, zo stellen we nu jullie kennis op de proef, zetten we onze game-ervaringen uit en voeren we een debat.

Allereerst kan je in de podcast de bespreking van de volgende nieuwtjes horen:

  • Kijkduin krijgt een Pokéstop en wil minder Pokémonjagers.
  • Yooka-Laylee komt ook fysiek uit. Is het een goede trend dat indie-games fysiek uitkomen?
  • Pokémon komt naar de NX. Hebben we nu een beter idee van wat de console gaat  worden?

Daarna kunnen jullie een geluid horen van een game vanaf 12:12. Laat ons via een reactie weten in welke game dit geluid voorkomt!

Ook hebben we een discussie. Deze week is de stelling “Nintendo moet stoppen met de ondersteuning van de 3DS”. Deze discussie kan je horen vanaf vanaf 13:20.

Vervolgens bespreken we de games die we deze week gespeeld hebben. Dat zijn “Phoenix Wright Ace Attorney; Spirit of Justice”, review vind je hier, en “Sonic Boom Fire & Ice”. Dit gedeelte is te beluisteren vanaf 23:46.

De gehele podcast kan je hieronder beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-seizoen-4-aflevering-1

DN.FM is ook te vinden in iTunes en de podcast app op iOS apparaten. Als je een medium hebt waar je de podcast ook graag wil zien, kan je dit altijd achterlaten.

We zijn benieuwd wat jullie van de podcast vonden. Laat ons weten wat jij denkt dat het geluid is en wat jij vindt van de besproken onderwerpen!