Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke Mario Party-titel is de beste?

Wij zijn benieuwd naar welke Mario Party-titel jou het meest kan bekoren. Stem mee!

Gisteren werd de nieuwste titel in de Mario Part-titel voor de Nintendo 3DS uitgebracht. Hoewel de serie altijd garant staat voor veel plezier, kent de serie wel wat mindere titels. Wij zijn dan ook benieuwd naar welke Mario Party-titel jou het meest kan bekoren. Stem mee!

De Mario Party-serie bestaat bijna twintig jaar en heeft in de loop van jaren wat ontwikkelingen ondergaan. Zo was de ene ontwikkeling wat succesvoller dan de andere. Desalniettemin zijn de talloze delen goed verkocht en lijkt het einde nog niet in zicht. Met Mario Party: Star Rush lijkt de serie een nieuwe hoofdstuk te zijn ingeslagen, maar daarover meer in de komende review.

Door middel van te stemmen in de onderstaande opiniepeiling kan jij laten weten welke Mario Party-titel de beste is!