Pokemon Sun & Moon Legendary trailer

Enkele weken geleden werd Japan verblijd met een Pokémon Sun/Moon “Legendaries” trailer. Hoewel we deze trailer eerder hebben besproken is deze nu uitgebracht in het Engels, wat nieuwe informatie met zich meebrengt.

Op zichzelf was de trailer in het Japans al indrukwekkend genoeg.  Naast dat het terugblikte op alles wat we al kende werden er enkele nieuwe locaties getoond en werden we geïntroduceerd aan Samson Oak, Professor Oak zijn neef.

De Engelse versie van de trailer voegt vooral context toe. Zo word er wat meer van het verhaal weergegeven en krijgen we de namen te weten van de Ghost en Fighting type Z-moves.  Zo leren we dat Bewear toegang heeft tot “All-out Pummeling” een Z-move waarmee hij op de vijand afrent en hem in elkaar stompt, terwijl Mimikya toegang heeft tot de Z-move “Neverending Nightmare”

Bekijk de Engelse trailer hieronder.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Pokemon Sun & Moon Legendary trailer

  • 09/10/2016 om 00:49
    Permalink

    Samson Oak (Oak’s neef) bij die naam moest ik gelijk aan dat je in Pokèmon Blue, Red en Yellow je rivaal een naam kon geven, het meest ionische was, that’s right I remember now his name is DICKS? jammer dat het niet net zo is in Sun en Moon vanwege dat Oak in Pokèmon Blue, Red en Yellow zit en zijn neef in Sun en Moon zou het wel grappig zijn geweest.

Geef een reactie