Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokemon Sun & Moon Legendary trailer

Enkele weken geleden werd Japan verblijd met een Pokémon Sun/Moon "Legendaries" trailer. Hoewel we deze trailer eerder hebben besproken is deze nu uitgebracht in het Engels, wat nieuwe informatie met zich meebrengt.

Enkele weken geleden werd Japan verblijd met een Pokémon Sun/Moon “Legendaries” trailer. Hoewel we deze trailer eerder hebben besproken is deze nu uitgebracht in het Engels, wat nieuwe informatie met zich meebrengt.

Op zichzelf was de trailer in het Japans al indrukwekkend genoeg.  Naast dat het terugblikte op alles wat we al kende werden er enkele nieuwe locaties getoond en werden we geïntroduceerd aan Samson Oak, Professor Oak zijn neef.

De Engelse versie van de trailer voegt vooral context toe. Zo word er wat meer van het verhaal weergegeven en krijgen we de namen te weten van de Ghost en Fighting type Z-moves.  Zo leren we dat Bewear toegang heeft tot “All-out Pummeling” een Z-move waarmee hij op de vijand afrent en hem in elkaar stompt, terwijl Mimikya toegang heeft tot de Z-move “Neverending Nightmare”

Bekijk de Engelse trailer hieronder.