Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] Japanse launchtrailer voor Mario Party: Star Rush

Deze week barst Mario's tweede feestje op de Nintendo 3DS los in Europa en Japan. Om dat te vieren heeft het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo een uitgebreide trailer geüpload.

Deze week barst Mario’s tweede feestje op de Nintendo 3DS los in Europa en Japan. Om dat te vieren heeft het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo een uitgebreide trailer geüpload. 

Mario Party: Star Rush is het tweede deel in de serie dat op de Nintendo 3DS zal verschijnen. Voor het eerst in de Mario Party-geschiedenis kunnen alle spelers tegelijkertijd over de verschillende bordspellen bewegen, waardoor het probleem van lange wachttijden uit voorgaande delen is opgelost. De trailer geeft een mooi overzicht van alle spelstanden die je in de game kunt aantreffen en geeft nieuwe informatie over het gebruik van amiibo-figuren. Zo wordt bevestigd dat de Bowser-, Bowser Jr.- en Boo-amiibo gebruikt kunnen worden om deze personages vrij te spelen in de Mario Shuffle-modus. Mario Party: Star Rush ligt vanaf komende vrijdag in de winkels.

[UPDATE] Nu ook met de Nederlandse launchtrailer

De nieuwe trailer is hieronder te bekijken