Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Sun & Moon: Starter evoluties, speciale demo en meer onthuld

The Pokémon Company heeft vandaag een nieuwe trailer met informatie over Pokémon Sun & Moon online gezet.

In deze trailer worden de eerste evoluties van de starter Pokémon onthuld. Voor Rowlet is het Dartrix een Flying Grass Pokémon met de ability Overgrow. Voor Litten heet de evolutie Torracat, een Fire Pokémon met de ability Blaze. Als laatste zal Popplio evolueren in Brionne een Water Pokémon met de ability Torrent. Verder werd in de trailer nog de Festival Plaza functie onthuld. Deze functie is een online functie waar je met andere spelers samen kan spelen en punten kan verdienen, welke je vervolgens in winkels kan uitgeven.

Vond je het zielig om je Pokémon in je boxen te houden? Nu hoeft dat niet meer. De nieuwe functie Poké Pelago laat jouw Pokémon uit de boxes naar verschillende eilanden gaan om zo te levelen, items te vinden en noem maar op.

Als je bang was dat de Z-Moves de Mega Evolution hadden vervangen, dan wordt nu die angst weggenomen. De Z-Ring zal namelijk ook als Mega Bracelet werken waardoor je Pokémon kan laten Mega Evolueren net als in X, Y, Omega Ruby en Alpha Sapphire.

Als laatste werd nog onthuld dat 18 oktober er een speciale demo van het spel zal verschijnen met in de hoofdrol de speciale Ash Greninja, welke je later kan overzetten naar Sun of Moon. Bekijk de volledige trailer hieronder: