Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Skylanders Imaginators beelden tonen onder andere Crash

We hebben nieuwe beelden voor je van de aankomende titel Skylanders Imaginators en deze tonen onder andere Crash Bandicoot.

We hebben nieuwe beelden voor je van de aankomende titel Skylanders Imaginators en deze tonen onder andere Crash Bandicoot.

Skylanders bestaat ondertussen al een aantal jaar, maar sinds de eerste game is er redelijk wat veranderd. Zo zijn er onder andere voertuigen toegevoegd. De Skylanders game die dit jaar zal uitkomen zal ook een nieuw element met zich meebrengen. De nieuwe Creation Crystals laten jou namelijk een Skylander volledig zelf maken. Denk hierbij aan uiterlijk, vaardigheden en kreten die hij maakt in het spel. Op elke Creation Crystal kan je één Skylander opslaan die je vervolgens oneindig kan aanpassen naar jouw voorkeur.

Daarnaast worden er nog Sensei figuren aan de game toegevoegd. Compleet nieuwe helden die verdeeld zijn onder 10 klassen zoals Knight, Sorcerer, Bowslinger en Brawler. Sensei figuren helpen Imaginator figuren door het vrijspelen van nieuwe wapens, speciale gebieden vrij te spelen en geheime technieken vrij te spelen.

Alle oude figuren zullen te gebruiken zijn op de nieuwe game en ook de racebanen uit Superchargers zullen overgezet worden naar Imaginators. Het Starter Pack zal in elk geval de figuren Golden Queen en Master King Pen bevatten evenals een Creation Crystal.