Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste pre-orders Zelda amiibo voor 30e verjaardag

Speciale Zelda amiibo dichterbij dan ooit!

De Amazon van het Verenigd Koninkrijk heeft nu vier nieuwe Zelda-themed amiibo figuren klaarstaan om te pre-orderen. Eerder voegde Amazon Duitsland de amiibo ook al aan haar collectie toe. Het gaat hier om figuren uit de Link uit Ocarina of Time, de Toon Link en Toon Zelda uit Wind Waker en en de ‘classic’ Link van de originele NES titels. Het gaat hier om figuren die speciaal worden gereleased voor de 30e verjaardag van The Legend of Zelda. Alle vier de amiibo zullen unieke nog onbekende content unlocken in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die volgend jaar naar de Wii U en de NX komt.

De Zelda amiibo komen 2 december naar Europa. Hieronder vind je een foto van de vier amiibo.

new-amiibo-zelda-30