Disney Magical World 2: Olaf op café

Nog even en dan kun je weer naar het Disneyland…

In Disney Magical World 2 maak je samen met je Mii-personage kennis met de magische wereld van Disney. Zo kun je op onderzoek in het Hawaï uit Lilo & Stitch, het Honderd Bunderbos uit Winnie de Poeh en Arendelle uit Frozen. Met Castelon als thuisbasis zijn er verschillende werelden om te verkennen uit Disney-klassiekers als Frozen, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Lilo & Stitch, De Kleine Zeemeermin en Winnie de Poeh. Daarnaast kun je vriendschappen sluiten met maar liefst 100 verschillende Disneypersonages.

In de trailers zien we hoe Castelon eruit ziet. Ook zien we hoe het mogelijk is om je eigen wereld vorm te geven en een  eigen café te runnen. In dit café bepaal jij zelf wat er op de menukaart staat, wie er werken, wat de naam van je café is en hoe het café wordt versierd met verschillende Disney-meubels. Des te verder je in het spel komt, des te meer verschillende meubels je in het café zal kunnen gebruiken. Daarnaast is dit ook een ontmoetingsplek daar je café door verschillende Disneypersonages zoals Olaf kan worden bezocht.

Disney Magical World 2 komt 14 oktober naar de Nintendo 3DS

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Geef een reactie