Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beyond Good & Evil 2 geteased?

Beyond Good & Evil 2 is volgens Ubisoft al jaren lang in ontwikkeling, maar nu is de setting mogelijk geteased.

Beyond Good & Evil 2 is volgens Ubisoft al jarenlang in ontwikkeling, maar nu is de setting mogelijk geteased.

Michel Ancel, bedenker van Rayman en Beyond Good & Evil, heeft vandaag een bijzondere afbeelding op zijn Instagram-account geplaatst. Na een lange stilte rondom de serie en na geruchten dat de game exclusief naar de NX zou komen, verbreekt nu de bedenker zelf de stilte. Met de afbeelding die je hieronder ziet doet hij vermoeden dat Beyond Good & Evil 2 eraan zit te komen en mogelijk een prequel van het origineel is. Hij schreef het volgende bij de afbeelding: “Somewhere in system 4 … – Thanks Ubisoft for making this possible !”

beyond-good-and-evil-concept-art

De artwork is in elk geval met goedkeuring van Ubisoft geplaatst aangezien Ubisoft Frankrijk op Twitter zelfs iedereen aanspoorde naar Michel’s Instagram te gaan. Dit is natuurlijk geen echte bevestiging van de game, maar zeker bijzonder aangezien je hier het hoofdpersonage uit de game ziet, maar dan een stuk jonger dan tot nu toe getoond.