Ruim 30 minuten aan Yo-kai watch 2 footage

Er is een nieuwe video online gekomen die ons ruim een half uur aan gameplay toont. YouTuber, AbdallahSmash026 neemt in zijn ‘Let’s Play’ een kijkje in de Bony Spirits-versie van de 3DS-game.

De game is het vervolg op de typisch Japanse game Yo-Kai Watch, welke in april verscheen in Europa. Er komen twee versies, Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits en Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls. De titels zullen vrijdag 30 september verschijnen in Amerika. In het voorjaar van 2017 zullen deze spellen ook in Europa verschijnen.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie