Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht.

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

paper mario

Randy
Gespeeld: Dragon Quest VII, Paper Mario: Sticker Star
Gekocht: Dragon Quest VII (review game)

Deze week is de review van de 3DS-titel Dragon Quest VII op Daily Nintendo verschenen. Daarvoor heb ik uiteraard flink wat uren moeten spelen, en met plezier! Dat laat het cijfer welke ik de game heb gegeven maar eens zien. Geheel onverwachts vermaak ik me ook nog steeds met Paper Mario: Sticker Star. Ik speel wekelijks vrij korte sessies en zodoende nog steeds lekker bezig met de game! De review van Dragon Quest lees je overigens hier.

Roël
Gespeeld: FIFA 16, Mario Kart 7
Gekocht: geen

Deze week heb ik waarschijnlijk de laatste uurtjes FIFA 16 gemaakt. Volgende week verschijnt eindelijk de 2017-versie welke natuurlijk meteen in huis komt. FIFA 16 is met de velen uren die ik me ermee heb vermaakt in elk geval dubbel zijn geld waard geweest! Op de 3DS heb ik deze week ook nog een aantal potjes MK7 online gedaan.

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!