Nieuwe trailer Paper Mario: Color Splash

Over iets meer dan twee weken ligt alweer het vijfde deel uit de Paper Mario-serie in de winkel. Vandaag trakteert Nintendo ons op een nieuwe kleurrijke trailer.

Hoewel de trailer geen compleet nieuwe elementen laat zien, geeft het een mooi overzicht van wat ons te wachten staat in Mario’s nieuwste avontuur op de Wii U. In Paper Mario: Color Splash reist Mario samen met prinses Peach en Toad naar het eens zo vredige Kleureneiland. Bowser en zijn leger hebben de kleur van zowel het eiland als haar inwoners gestolen. Nu is het aan Mario en zijn nieuwe partner Toon om het leven terug te brengen naar Kleureneiland en Bowser te verslaan.

Paper Mario: Color Splash is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor Wii U. De nieuwe trailer is hieronder te bekijken

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie