Dragon Ball Fusions bevestigd voor Europa

We hebben even moeten wachten op de bevestiging, maar vandaag heeft Bandai Namco eindelijk bekend gemaakt dat Dragon Ball Fusions in februari 2017 naar Europa komt. 

Dragon Ball Fusions is een actie-RPG met een mix van vechten, het bewerken van je personages, en het verzamelen van elementen. De game zal een overvloed aan speelbare personages bevatten uit de Dragon Ball-anime en films. Je kunt deze verschillende personages met elkaar combineren tot nieuwe, krachtige vechters. Tevens is het mogelijk om met de Nintendo 3DS Camera foto’s van mensen te nemen om hen vervolgens te combineren met personages uit de game. Dragon Ball Fusions zal zowel een Adventure- als Multiplayer-modus bevatten.

De eerste internationale trailer is hieronder te bekijken

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Dragon Ball Fusions bevestigd voor Europa

Geef een reactie