Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bayonetta 2 is bijna twee jaar, eerste glimp van de amiibo

Bayonetta 2 is alweer bijna twee jaar oud en Platinum Games viert dat met een nieuwe blog.

Bayonetta 2 is alweer bijna twee jaar oud en Platinum Games viert dat met een nieuwe blog.

In het blog krijgen we de eerste glimp van de Bayonetta amiibo te zien, welke sinds haar toevoeging aan Smash Bros. op de planning staat. Dat niet alleen, de director onthuld ook meerdere geheimen in de game die in geen strategy guide te vinden is. Zo krijgen we inzicht in verborgen winkels die speelbare personages zoals Jeanne of geheime wapens zoals de Chain Chomp aanbieden.

Het voorproefje op de amiibo is maar één plaatje waar  je een deel van het figuur op kan zien. Dit omdat deze nog niet volledig naar wens van Platinum Games is en ze meer tijd nodig hebben om de perfecte replica van de heks te maken.

bayonetta-amiibo

Ook meldde Hashimoto in de blog dat het oorspronkelijke idee voor Bayonetta 2 was dat je twee verhaallijnen had. Eén door de ogen van Balder en de ander door de ogen van Bayonetta. Bekijk de volledige blog met in-game tips hier.