Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deel plannen Nintendo voor Firstlook 2016 onthuld

Nintendo is ook dit jaar weer aanwezig op het Firstlook Festival en een deel van hun plannen is nu bekend.

Nintendo is ook dit jaar weer aanwezig op het Firstlook Festival en een deel van hun plannen is nu bekend.

Super Smash Bros. for Wii U is al een aantal jaren aanwezig op Firstlook in de vorm toernooitjes, zo ook dit jaar. Nintendo zal namelijk in elk geval aanwezig zijn met een Super Smash Bros. Battleground. Hier kan je meedoen aan Smash toernooitjes en kans maken op prijzen. Volgens Firstlook zullen dit voornamelijk amiibo figuren zijn. In de aankondiging laat de organisatie van Firstlook ook weten dat dit niet het enige is wat Nintendo in petto heeft voor het evenement, maar wat er nog meer komt wordt later pas bekend gemaakt. Waarschijnlijk zullen het demo’s zijn voor aankomende spellen, maar het is afwachten wat er precies nog getoond zal worden.

Firstlook Festival zal dit jaar ook weer in de Jaarbeurs Utrecht gehouden worden en vindt plaats van 7 t/m 9 oktober.