Monster Hunter-film aangekondigd

Hollywood werkt momenteel aan een film gebaseerd op de populaire Monster Hunter-serie. 

Capcom heeft op de eerste dag van de Tokyo Game Show 2016 onthuld dat er een Monster Hunter-film in de maak is, en wel een Westerse! De Monster Hunter-serie is al weer flink wat jaren erg populair, tegenwoordig met name op de handheld van Nintendo. Voor Capcom is het zelfs een van hun grootste franchises en nu werkt de ontwikkelaar dus ook aan een film. Producer Ryozo Tsujimoto heeft de komst van een Monster Hunter-film onthuld. De film zal gebaseerd zijn op de main-games uit de serie. Welke studio’s aan de film werken is niet bekend, wél dat de film in Hollywoord wordt gemaakt. Ook kon Ryozo Tsujimoto momenteel nog niet aangeven wanneer we de film kunnen verwachten.

Geef een reactie