Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het weten door een reactie achter te laten in de berichtensectie!

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

wwhd

Vincent
Gespeeld: Hyrule Warriors, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Skyward Sword en Tri Force Heroes
Gekocht: –

School is weer begonnen en dat houdt voor mij in dat ik minder tijd heb om te gamen. Het waren dan ook korte speelsessies die de week vulde. Eerder had ik het volledige DLC-pakket voor Hyrule Warriors aangeschaft en kon dan ook wat plezier vinden in het spelen van Toon Zelda. Een andere game die makkelijk op te pakken en te bespelen is Tri Force Heroes. Inmiddels ben ik al beland in de vierde wereld en begint mijn kledingkast aardig gevuld te worden. Mocht jij een partner nodig hebben voor de 3DS-titel, schroom dan niet om een reactie achter te laten!

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!