Samus-kostuum voor Axiom Verge werd van tafel geveegd door Nintendo

Zoals je hebt kunnen lezen in onze review van Axiom Verge, is dat dit heel veel overeenkomsten heeft met Metroid. Tom Happ Games had dan ook aan Nintendo voorgesteld om spelers de mogelijkheid te geven om de hoofdrolspeler in het pak van Samus te laten spelen. Dit werd door de Japanse gigant van tafel geveegd. 

De ontwikkelaar van Axiom Verge had bedacht dat het misschien leuk zou zijn om via een code de hoofdrolspeler van een Samus-kostuum te voorzien, aangezien het spel in geïnspireerd door de Metroid-franchise. Sommige mensen bij Nintendo vonden dit een leuk idee, maar na menig interne discussie bij het Japanse bedrijf werd er toch besloten om dit niet te doen. Dat Axiom Verge geheel te spelen zou zijn als Samus zat toch niet helemaal lekker bij Nintendo.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Samus-kostuum voor Axiom Verge werd van tafel geveegd door Nintendo

Geef een reactie