Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon trailer laat andere levensvorm zien

The Pokémon Company heeft vandaag weer een nieuwe trailer uitgebracht. Hierin worden nieuwe Pokémon onthult, de verschillende leden van The Aether Fundation geïntroduceerd en een nieuwe levensvorm is te zien.

The Pokémon Company heeft vandaag weer een nieuwe trailer uitgebracht. Hierin worden nieuwe Pokémon onthult, de verschillende leden van The Aether Fundation geïntroduceerd en een nieuwe levensvorm is te zien. 

Er zijn drie nieuwe Pokémon onthult in de trailer. Type: Null, een Normal-type Pokémon met als ‘Ability’ Battle Armor, Jangmo-o, een Dragon-type Pokémon met de ‘Ability’ Bulletproof of Soundproof en de Alola-vorm van Raticate, met Dark/Normal-type.

Daarnaast werd bekend dat de stand van de klok verschilt tussen Sun en Moon. Er zit 12 uur verschil tussen, wat betekent dat het dag- en nachtritme niet parallel loopt in de spellen. Sommige gebeurtenissen en de Pokémon van je rivaal zullen ook anders zijn per game.

Ook wordt er een nieuwe organisatie geïntroduceerd, de Aether Foundation. Deze houdt zich bezig met verschillende onderzoeken in de Alola-regio. Hun hoofdkwartier is te vinden op Aether Paradise, een kunstmatige eiland, waar de leden van de organisatie gewonde Pokémon verzorgen.

Tenslotte wordt er een nieuwe levensvormen getoond, Ultra Beasts genoemd. In de trailer komt kort UB-01 aan bod, maar op de Pokémon-website komt meer informatie naar boven:

In de Alola-regio gaan er geruchten rond over mysterieuze wezens bekend als Ultra Beasts. Ultra Beasts bezitten enorme krachten en kunnen een bedreiging vormen voor mensen en Pokémon, dus ze zijn zeer gevreesd. Het blijkt dat de Aether Foundation onderzoek verricht naar deze Ultra Beasts. Het gerucht gaat dat er meerdere Ultra Beasts bestaan, die allemaal een codenaam hebben.

 

Over UB-01 staat het volgende:

Het lichaam van UB-01 is samengesteld uit een glasachtige substantie. Hij verandert echter voortdurend van vorm. UB-01 vertoont iets van een overlevingsinstinct, maar niemand weet of hij een eigen wil heeft of emoties bezit. Naar verluidt hebben zijn bewegingen om de een of andere reden gelijkenis met de bewegingen van een jong meisje.

Bekijk hieronder foto’s en de officiële trailer.

Afbeeldingsresultaat voor type null pokemon

Afbeeldingsresultaat voor jangmo-o

Afbeeldingsresultaat voor alola raticate pokemon

Afbeeldingsresultaat voor ub01 pokemon