Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speciale aanvallen Paper Mario: Color Splash uitgelicht

Youtuber AbdallahSmash026 was aanwezig op het evenement PAX West in Noord-Amerika. Hij kreeg de gelegenheid om de aankomende titel uit de Paper Mario-serie te spelen en heeft op zijn kanaal een aantal video's gedeeld.

Youtuber AbdallahSmash026 was aanwezig op het evenement PAX West in Noord-Amerika. Hij kreeg de gelegenheid om de aankomende titel uit de Paper Mario-serie te spelen en heeft op zijn kanaal een aantal video’s gedeeld. 

De video’s hebben betrekking op de speciale kaarten die je in Paper Mario: Color Splash gaat tegen komen. Deze zijn vergelijkbaar met de speciale stickers uit het voorgaande avontuur, waarbij je realistische voorwerpen op het beeld kon toveren. Denk aan een ventilator die verschillende vijanden wegblaast. Hoe dat er uit ziet in het Wii U-avontuur kan je hieronder bekijken.