Metroid Prime Federation Force krijgt toch nog een launch trailer

Meestal worden launch trailer online gezet voordat een game in de winkel ligt. Met Metroid Prime Federation Force is dit iets anders. Daar is nu pas een video van vrijgegeven om de lancering van het spel te vieren. 

Afgelopen vrijdag werd het nieuwste deel van de beroemde franchise uitgegeven als zowel digitaal als fysiek exemplaar. Het spel draagt wel de Metroid Prime-naam, maar het is eigenlijk een spin-off hiervan. Als je dus wil weten wat voor soort game je dan voor je neus krijgt, dan kun je onderstaande launch trailer bekijken of onze preview lezen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Metroid Prime Federation Force krijgt toch nog een launch trailer

Geef een reactie