Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario Maker komt naar de 3DS

De Wii U-titel, Super Mario Maker, komt naar de 3DS toe. De game zal nieuwe levels kennen, de mogelijkheid om samen aan een level te werken en nog meer nieuwe functies.

De Wii U-titel, Super Mario Maker, komt naar de 3DS toe. De game zal nieuwe levels bevatten, de mogelijkheid om samen aan een level te werken en nog meer nieuwe functies.

Nintendo heeft vorig jaar Super Mario Maker uitgebracht voor de Wii U. In de game is het de bedoeling dat je je eigen levels bouwt en deelt met de rest van de wereld. Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo aangekondigd dat Super Mario Maker ook een 3DS-versie krijgt.

Deze versie zal alle levels van de Wii U-versie en 100 levels die door Nintendo zijn gemaakt bevatten. Deze zullen ook nieuwe uitdagingen bevatten. Ook de 100 Mario Challenge en aanbevolen levels van de Wii U zullen speelbaar zijn. Het is echter niet mogelijk om naar level-ID’s te zoeken en Mystery Mushrooms zullen niet in de 3DS-game zitten.

Schermafbeelding 2016-09-01 om 17.12.33

Om ook de mensen die levels ontwerpen moeilijk vinden bij de game te betrekken, zal er een speciaal lesprogramma inzitten om je de kneepjes van het vak te leren. Het is ook mogelijk levels lokaal te delen en een onafgemaakt level te delen om zo samen aan de game te werken.

De game moet 2 december verschijnen voor de 3DS

Wat vind jij van de 3DS versie van Super Mario Maker?