Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis speciale Munclax na aankoop van Pokémon Sun of Moon

Een gratis speciale Munchlax voor snelle beslissers!

Twijfel jij nog of je Pokémon Moon of Pokémon Sun in huis gaat halen? Nintendo komt met een actie die je misschien kan helpen met het nemen van een weloverwogen beslissing. Snelle kopers zullen namelijk vóór 11 januari 2017 een speciale in-game bonus ontvangen. Het gaat hier om een speciale Munchlax, die in het bezit zal zijn van een nieuw speciaal item genaamd: Snorlium Z. Met dit item wordt het mogelijk om gebruik te maken van één van de nieuwe battle mechanieken uit Pokémon Moon en Pokémon Sun. Met Snorlium Z kun je namelijk de speciale Z-Move Pulvering Pancake uitvoeren. Meerdere Pokémon zullen een Z-Move kennen.

Naast dit item kent de bonus-Munchlax ook de zet Hold Back. Dit is een move die een Munchlax normaal gesproken niet kan leren. Met deze move maakt je zo’n grote klap dat je tegenstander nog maar 1 hp overhoud. Handig als je net een wat zwakkere wilde Pokémon wilt vangen die je anders in één klap af had gemaakt. Ook kent de Munchlax de move Happy Hour. Ook deze move kan alleen deze bonus-Munchlax leren. Happy Hour levert je twee keer zoveel prijsgeld op als je een trainer-gevecht wint.

 

Munchlax: Normal Type. Munchlax is een grote eter die één keer per dag zijn eigen gewicht in voedsel naar binnen schrokt. Hij slaat het voedsel achterover en kauwt het nauwelijks. Hij verstopt ook voedsel onder het haar op zijn lichaam. Maar dan vergeet hij het…

Snorlax: Normal Type. Snorlax is een Pokémon die de weg van veel Trainers kruist. Hij is pas tevreden als hij elke dag meer dan 440 kg voedsel kan eten. Als hij klaar is met eten, valt hij prompt in slaap. Een doorsneedag van Snorlax bestaat alleen maar uit eten en slapen. Hij wordt steeds vetter en beweegt steeds minder. Zijn maag is extreem sterk. Zijn spijsverteringssappen kunnen elk soort gif oplossen waardoor hij geen last heeft van verrot voedsel.

Naast het nieuws van de speciale munchlax werd er ook enige informatie gedeeld betreft de Alolan Rattata.

Alolan Rattata: Dark/Normal Type. Anders dan bij gewone Rattata zijn stedelijke gebieden het voornaamste woongebied van Alolan Rattata. Het zijn nachtelijke wezens en leven in enkele tientallen nesten. Alolan Rattata bezitten het uitstekende vermogen om heerlijk vers voedsel in Alola op te sporen. Ze laten voedsel dat niet vers is links liggen. Alolan Raticate dienen als hun bazen.