Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo aangekondigd

Eerder was al bekend gemaakt dat Animal Crossing New Leaf deze herfst een nieuwe update zou krijgen. In de Nintendo Direct van vandaag werd aangekondigd dat naast de aankomende update ook nieuwe amiibo kaarten worden uitgegeven, plus een gebundelde versie van de game.

Eerder was al bekend gemaakt dat Animal Crossing: New Leaf deze herfst een nieuwe update zou krijgen. In de Nintendo Direct van vandaag werd aangekondigd dat naast de aankomende update ook nieuwe amiibo-kaarten worden uitgegeven, plus een gebundelde versie van de game.

De herfst update, die ervoor zal zorgen dat Animal Crossing: New Leaf amiibo zal ondersteunen, kan door spelers gratis worden gedownload via de eShop. Als je de game echter nog niet in bezit hebt, wordt het ook mogelijk om een nieuwe versie van de game te halen, Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo genaamd. Hierbij krijg je ook één van de nieuwe amiibo-kaarten.

De nieuwe amiibo-kaarten zijn vanaf 2 december beschikbaar en bevatten 50 nieuwe bewoners die niet eerder in Animal Crossing: New Leaf zijn verschenen. Ze laten de bewoners, plus het design van hun mobile home zien en kunnen worden gebruikt om de nieuwe dieren in je dorp te laten wonen.

Ook zullen andere amiibo compatibiliteit krijgen door de update, al is nog niet duidelijk welke. Verdere informatie over de update zal gegeven worden in een speciale Animal Crossing Direct, die is aangekondigd voor deze herfst.