Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mythische Pokémon Victini vanaf vandaag verkrijgbaar

Zoals elke maand van 2016 geeft GameFreak ter ere van het 20 jarig bestaan van Pokémon elke maand een aardigheidje in vorm van een mythische Pokémon. De volgende zakmonster zou officieel pas vanaf morgen verkrijgbaar zijn, maar je kan deze nu al binnen halen!

Zoals elke maand van 2016 geeft GameFreak ter ere van het 20 jarig bestaan van Pokémon elke maand een aardigheidje in vorm van een mythische Pokémon. De volgende zakmonster zou officieel pas vanaf morgen verkrijgbaar zijn, maar je kan deze nu al binnen halen! 

De mythische Pokémon die gratis te verkrijgen is niemand minder dan Victini! Hoewel je de vorige keer een mythische Pokémon bij de Game Mania moest ophalen, kan dat ditmaal vanuit je eigen huiskamer. Door middel van mystery gift kan je Victini binnen halen voor Pokémon X/Y/Alpha Sapphire/Omega Ruby.

Victini zal niet de laatste Pokémon zijn die je kan krijgen via mystery gift of via een Nintendo Zone. Hieronder zal je een overzicht vinden van welke Pokémon in de desbetreffende maand wordt uitgebracht.

  • Keldeo: oktober 1 – 24
  • Genesect: november 1 – 24
  • Meloetta: december 1 – 24