Nintendo 3DS Direct aangekondigd

Een Nintendo Direct die in het teken staat van de 3DS is aangekondigd voor aanstaande donderdag, 1 september. 

De laatste Nintendo Direct is al weer enige tijd geleden en grote onthullingen hebben we op de E3 gezien. Velen zullen reikhalzend uitkijken naar een Nintendo Direct over de NX, die volgens een gerucht ook in september zal plaatsvinden, maar die moet nog even op zich laten wachten.

Aanstaande donderdag om 16:00 uur zal een Nintendo Direct plaatsvinden, die de 3DS zal behandelen. Daily Nintendo zal een post met de stream op die dag online zetten en na de direct kan je alle nieuwtjes op Daily Nintendo verwachten.

De bekendmaking kan je hieronder bewonderen:

Ben jij van plan de Direct live te bekijken?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

12 gedachten over “Nintendo 3DS Direct aangekondigd

  • 30/08/2016 om 18:40
   Permalink

   Ik denk dat Pokémon en Mario Party besproken worden. Ik hoop dat er ook nog een New 3DS exclusive wordt aangekondigd, maar dat verwacht ik niet.

 • 30/08/2016 om 18:53
  Permalink

  wat ik nog hoop is dat ze nieuwe puzel en dragons games die al uit is in japan ook bekend maken voor Europa (mischien in samen werking met puzel en dragons een of andere nintedo ip)
  want ik ben zo dol op puzle en dragons

 • 30/08/2016 om 19:07
  Permalink

  Ik hoop persoonlijk nogsteeds op een Pokémon Gold, Zilver & Crystal Virtual console release 🙂
  Helaas gaat er een gerucht rond dat deze alleen op de NX zullen uitkomen maar ik hoop dat het niets meer zal zijn dan alleen een gerucht!

 • 30/08/2016 om 21:10
  Permalink

  @m1997 ja dat zo gaaf zijn TLoZ: Link’s Awakening 3D dat wil ik ook al heel lang hebben.
  en ik hoop ook dat we meer VC games krijgen en zeker GBA games ik hoop dat we TLoZ minish cap krijgen of TLoZ minish cap 3D

  @jaynouwen . het zou inderdaad zo gaaf zijn pokemon gold silver en crystal op de 3ds dan kan ik ze ook een keer spelen

 • 30/08/2016 om 22:22
  Permalink

  Ik hoop dat ze iets vertellen over de Amiibo support in Animal Crossing New Leaf. En dat ze eigenlijk nog even snel aankondigen dat de Gamecube versie een HD remake voor de Wii U krijgt. En dan op de NX reveal, dat ze dan de allernieuwste titel in de serie aankondigen voor NX.

Geef een reactie