Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laatste Pokémon GO data verwijst naar ruilen en legendaries

In de code van Pokémon GO zijn verwijzingen naar ruilen, legendaries en andere functies aangetroffen. Na de update van 22 augustus, waar de "appraisel" functie in werd geïntroduceerd, zijn er ook codes toegevoegd die nieuwe aankomende functies beschrijven.

In de code van Pokémon GO zijn verwijzingen naar ruilen, legendaries en andere functies aangetroffen. Na de update van 22 augustus, waar de “appraisel” functie in werd geïntroduceerd, zijn er ook codes toegevoegd die nieuwe aankomende functies beschrijven.

Door middel van datamining zijn verwijzingen in de code gevonden die onder andere het ruilen van Pokémon en het vangen van legendaries beschrijven. Zo zouden “trade_search”, “trade_offer” en “trade_response”  het proces van het zoeken, aanbieden en de uitkomst van een ruil definiëren.  “Activity_catch_legend_pokemon” lijkt daarnaast te suggereren dat het mogelijk zal worden om legendarische Pokémon te vangen, al wordt het uit de code niet duidelijk of dit willekeurig of door middel van een evenement gaat gebeuren.

Daarnaast zijn ook  “item_incense_cool”, “item_incense_spicy” en “item_incense_floral” toegevoegd aan de code. Dit zou kunnen betekenen dat er nieuwe “incense” geïntroduceerd gaan worden, misschien met het idee om verschillende types Pokémon te kunnen aantrekken. Ook zijn er in de code verwijzingen gevonden naar gesponsorde locaties, op dezelfde manier zoals dat nu in Japan met McDonald’s aan de gang is.

Verheug je er echter nog niet teveel op, het feit dat deze codes zijn toegevoegd in de app zegt helaas nog niets. Het zou kunnen betekenen dat de functies eraan zitten te komen, maar we zullen op officiële bronnen moeten wachten voor verdere informatie.