[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

wwhd

Vincent
Gespeeld: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Gekocht: –

Nadat ik The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb gespeeld op Gamescom is de Zelda-koorts toegeslagen. Ik ben dan ook begonnen met mijn meest favoriete deel uit de serie welke ik talloze keren heb uitgespeeld. Ditmaal is mijn doel om de game zo compleet mogelijk uit te spelen. Een persoonlijk hoogtepunt is dan ook het voltooien van de Nintendo Gallery. Het was een hele klus om van elk levend personage een foto te maken om vervolgens een beeldje te krijgen in de eerder benoemde gallerij. Zodra ik de game heb voltooid ga ik weer eens Skyward Sword opstarten welke bij mij hoog in het lijstje staat van meest favoriete Zelda-titels.

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

8 gedachten over “[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Geef een reactie