Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video vergelijkt 3DS-versie Dragon Quest VII met origineel

Het duurt niet lang meer voordat wij ons hier in Europa over de remake van Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past mogen ontfermen. Een nieuwe video vergelijkt de 3DS-versie Dragon Quest VII met origineel uit 20

Het duurt niet lang meer voordat wij ons hier in Europa over de remake van Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past mogen ontfermen. Een nieuwe video vergelijkt de 3DS-versie Dragon Quest VII met origineel uit 2001.

Dragon Quest VII: Framents of the Forgotten Past kwam oorspronkelijk uit voor de Sony PlayStation. De 3DS-versie is helemaal opnieuw gemaakt en heeft betere graphics en een iets aangepast verhaal. Tevens ondersteunt de game de StreetPass-functie. Hiermee ontvang en verstuur je Traveller’s Tablets. Deze zorgen ervoor dat je nieuwe kerkers kunt bezoeken, waarin unieke monsters en zeldzame uitrustingen te vinden zullen zijn.

Onderstaande korte video laat zien dat de game voor de 3DS een flinke make-over heeft gekregen.