Gerucht: Nintendo NX wordt in een Direct in september aangekondigd

De geruchten over de Nintendo NX kunnen niet op. Iedereen denkt alles te weten, maar niemand heeft concreet bewijs. Tom Phillips, Dep News Editor bij Eurogamer, meent te weten wanneer Nintendo zélf met informatie gaat komen. 

Op Twitter plaatste Phillips als antwoord op een vraag dat hij geen nieuwe informatie heeft over de hardware, maar wel kan beamen dat er in september een Direct zal plaatsvinden voor de fans. Dit zou tegelijk plaatsvinden met een evenement voor pers. Hieronder kan je lezen wat Phillips te melden heeft:

Tosca

Ik ben een Zelda fan tot op het bot, maar ik sta open voor vrijwel elk Nintendo spel. Mijn leven is momenteel helemaal volgepland, met school, waterpolo, volleybal, werk, en uiteraard Daily Nintendo!

11 gedachten over “Gerucht: Nintendo NX wordt in een Direct in september aangekondigd

 • 24/08/2016 om 23:31
  Permalink

  zou leuk zijn . ben erg benieuwd naar de NX waar ik breath of the wild op ga spellen zo hyped
  (hoop op handheld/console hybride met backward compomelity met wiiu via de e-shop of via een apperte disc reader die je er dan bij kan kopen vanwegen geen disc maar cardridge en gewoon backward compomelity met de 3ds wil namelijk best wel sun en moon spelen op de nx op tv)

 • 24/08/2016 om 23:34
  Permalink

  September, dan ben ik jarig.
  In September was ook: Hiroshi Yamauchi overleden (op de 19e, mijn verjaardag >:T )
  In September was ook een demo voor super smash bros 3ds uitgebracht
  In September sneeuwt het minder dan in februari
  In September ben ik geunbanned voor het maken van onnodig lange reacties
  END THE

 • 25/08/2016 om 10:19
  Permalink

  Waarom een september onthulling HEEL waarschijnlijk is:

  1. de NX moest op de E3 gepresenteerd worden.

  2. de NX ligt in maart op de winkelschappen. Als ze de NX tonen, is dat 6 maanden voor de lancering. Later zullen ze het niet doen. Ter vergelijking: de Wii U werd 12 maanden voor lancering onthuld.

  3. er zou toch een Nintendo Direct komen in september. De laatste die we gehad hebben (E3 niet meegeteld) was in MAART. Het is nu hoog tijd voor een nieuwe ND.

 • 25/08/2016 om 17:31
  Permalink

  Nja, geruchten zijn altijd 50% betrouwbaar voor mij. Niet dat ik het heel erg vind als ze nep zijn. Ik heb geduld dat Nintendo er mee komt.

Geef een reactie