Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda: Arts & Artifacts aangekondigd

Japan krijgt binnenkort het Hyrule Graphic book met daarin hoge kwaliteit artwork uit 30 jaar The Legend of Zelda, het westen krijgt hetzelfde volgend jaar.

Japan krijgt binnenkort het Hyrule Graphic book met daarin hoge kwaliteit artwork uit 30 jaar The Legend of Zelda, het westen krijgt hetzelfde volgend jaar.

In samenwerking met Dark Horse brengt Nintendo het boek, The Legend of Zelda: Art and Artifacts naar het westen. Dit boek bevat meer dan 400 pagina’s met artwork van de gehele Zelda serie, zelfs inclusief artwork van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Elke afbeelding is gedrukt op hoge kwaliteit papier in een groot formaat waardoor je je volledig kan onderdompelen in de kleine details. In het boek zal je onder ander Game Box art, promotionele artwork, handleiding art, tekeningen van personages, sprites en interviews met artiesten vinden. Er zal zowel populaire art in komen te staan als nog nooit eerder vertoonde content. Dit allemaal samengebundeld in een hardcover boek. Bekijk hieronder de eerste afbeeldingen.