Earthlock zo snel mogelijk naar Wii U

Earthlock Festival of Magic, een RPG welke twee jaar geleden gefundeerd is op Kickstarter, is nu in de laaste ontwikkelingsfase. De ontwikkelaars willen de game voor het holiday seizoen op de Wii U hebben uitgebracht.

Earthlock is een 3D RPG waarin je moet proberen een oorlog tegen te houden op de planeet Umbra. Als een woestijn aaseter moet je de mysteries van de planeet ontdekken en ervoor zorgen dat een slechte cult niet alle kracht voor zichzelf neemt. In hun meest recente Kickstarter update laten ze weten dat de game bijna af is en geven ze een kleine update over de release plannen. Zo laten ze voor de Wii U weten dat ze de game echt op het platform willen uitbrengen en hopen de game voor november uit te brengen.

“We are dead set on getting the game out on Wii U. We believe our backers deserve it and on the contrary to what some say, we also believe there is still a Wii U market worth pursuing. How long it takes we don’t know, but we really, really want to launch on Wii U in good time before the holiday season. (That means November)”

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie