Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metroid Prime 4 geteased?

Toen Nintendo een tijd terug Metroid Prime Federation Force aankondigde werd de game zeer negatief ontvangen. Dit vanwege dat de game geen echte Metroid Prime game is. De post-credits van dit spel teasen mogelijk naar een Prime 4. PAS OP SPOILERS.

Toen Nintendo een tijd terug Metroid Prime Federation Force aankondigde werd de game zeer negatief ontvangen. Dit vanwege dat de game geen echte Metroid Prime game is. De post-credits van dit spel teasen mogelijk naar een Prime 4.

De Metroid Prime Trilogy is een enorm populaire reeks binnen de geliefde Metroid serie, maar na het derde deel welke het verhaal van Dark Samus afsloot is er nooit meer een vervolg verschenen. In een interview met de producer werd bekend dat hij graag nog aan een vervolg wilde werken. Nu zit er in de post-credits een mogelijke tease naar een vervolg op Prime 3. In dit stukje zie je een mysterieus personage een Metroid ei uit laten komen. Als je goed kijkt zal je het personage herkennen als Sylux uit de Metroid Prime serie. Als je Prime 3 100% uitspeelde krijg je in de credits te zien hoe het schip van Sylux achter Samus aan gaat. In het eerder genoemde interview zei de producer tevens een game te willen maken over Samus en Sylux. In onderstaande video wordt de mogelijke tease uitgebreider bekeken.