Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon voor Sun & Moon aangekondigd

Er zijn weer nieuwe Pokémon aangekondigd voor Sun & Moon, deze zijn in een nieuwe video te zien. Het gaat om Crabrawler, Sandygast, Palossand en Stufful.

Er zijn weer nieuwe Pokémon aangekondigd voor Sun & Moon, deze zijn in een nieuwe video te zien. Het gaat om Crabrawler, Sandygast, Palossand en Stufful.

Crabrawler valt in de categorie ‘boxing Pokémon’ en is er echt een die het haat om te verliezen. Zijn grote klauwen gebruikt hij om zijn gezicht en buik te beschermen als hij zijn tegenstander besluipt om hard uit te halen met zijn stalen klauwen.

Sandygast is een ‘Sand Heap Pokémon’ hij probeert zijn tegenstander op te zuigen in zijn eigen zand. Zijn tunnelmond gebruikt hij om krachten te ontnemen aan mensen en andere Pokémon. Daarnaast beschikt Sandygast over een volledig nieuwe aanval, het betreft een ‘water compaction’ aanval

Palossand is de geëvolueerde vorm van Sandygast. Anders als bij Sandygast kan Palossand zichzelf herstellen als hij zand verliest. Palossand zuigt evenals Sandygast zijn tegenstander graag op om krachten te ontnemen.

Dan hebben we de schattig ogende Stufful is een ‘Flailing Pokémon’ en zal door zijn uiterlijk mogelijk een populaire verschijning kunnen worden. In zijn kleine lichaam zit enorm veel kracht, het ontvangen van zijn meest powervolle aanval kan zelfs de sterkste Pokémon klein krijgen. Stuffel kan evolueren in de eerder aangekondigde Bewear.

Pokémon Sun & Moon zal, zoals jullie mogelijk allang weten, op 23 november verschijnen. Bekijk hieronder de video: