Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speciale My Nintendo-missies voor Gamescom

Europese My Nintendo-leden kunnen 40 My Nintendo-munten verdienen door de Gamescom site af te speuren.

Europese My Nintendo-leden kunnen 40 My Nintendo-munten verdienen door de Gamescom site af te speuren.

De Gamescom is een jaarlijks terugkerend game-evenement. Het is het grootste in Europa en vindt plaats in het Koelnmesse-complex te Keulen. Verschillende redacteuren van ons zijn ook van de partij en op Daily Nintendo zal je binnenkort hun ervaringen kunnen lezen.

Morgen, 18 Augustus, zal de Gamescom van start gaan voor het grote publiek. Om alvast in de stemming te komen, kan je punten verdienen door via My Nintendo de Gamescom website af te speuren. Als je op de site een Shiekah-oog of verfklodder vindt, krijg je 10 munten erbij. Al je morgen de livestream volgt, krijg je 20 munten erbij.

my-nintendo-actie

De actie kan je bekijken op de My Nintendo site.

Heb jij ze al gevonden?