Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Skylanders Imaginators footages: Crash, Cortex en Thumpin’ Wumpa Islands

Het nieuwe deel in de Skylander-reeks, Skylanders Imaginators, moet nog uitkomen maar wij hebben al vast gloednieuw beeldmateriaal voor je. Het betreft hier footage waarin we een oude bekende terug zien.

Het nieuwe deel in de Skylander-reeks, Skylanders Imaginators, moet nog uitkomen maar wij hebben al vast gloednieuw beeldmateriaal voor je. Het betreft hier footage waarin we een oude bekende in terug zien.

In onderstaande video kun je namelijk genieten van Crash Bandicoot, eindelijk is hij weer terug in een nieuwe game. Hoewel het geen echte Crash-game bevat, zullen vele gamefans uitkijken naar het moment dat ze weer met de buidelrat aan de slag kunnen gaan. Daarnaast is te zien dat je ook met Dr. Neo Cortex kan spelen op Thumpin’ Wumpa Islands.

De game zal in Europa verschijnen op 14 oktober en komt naast de Nintendo Wii U ook uit voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

Daarnaast hebben we ook een afbeelding van het beeldje van Dr. Neo Cortex voor je, deze zie je hieronder:

DR. Neo Cortex Skylanders